Predstavitev

Aleš Čerin, mož, oče štirih otrok, dedek, predavatelj, upokojenec, prostovoljec v Družini in Življenju, skavt, bloger. Z ženo Marinko imava štiri odrasle otroke in sva stara starša sedmim vnukom.

Foto: Rok Černelič

Poslovna pot: Po izobrazbi sem farmacevt. Dolga leta sem delal v farmacevtski družbi LEK. Od leta 2003 do 2022 sem imel podjetje za izobraževanje in svetovanje Edusatis d.o.o. (analitika, organizacija laboratorija, vodenje ljudi). Od leta 2016 sem delal v Družini in Življenju. Sedaj sem upokojenec.

Bloger: Od leta 2007 pišem blog Preprostost, ki je moje osebno spletno mesto, kjer redno objavljam.

Predavatelj: Moje poslovno življenje je bilo v veliki meri zaznamovano s predavanji in svetovanjem. Skratka z govorjenjem. To delam rad in z veseljem tudi sedaj. Za starše in druge sem pripravil vrsto predavanj in pričevanj. Nekatera predavanja in pričevanja imava skupaj z ženo Marinko.

Prostovoljec: Po upokojitvi delam kot prostovoljec v Družini in Življenju, kjer gradimo odnose, za katere je vredno živeti in jih prenašati naprej. Z ženo Marinko sva pričevalski par in vodiva seminar Najin odnos do denarja. Vodim Moške pohode in Odmike za moške v divjini.

Pohodnik: V prostem času rad hodim (predvsem po sredogorju, dolge poti). Na dolgih poteh rad fotografiram.

Nekaj mojih fotografij

Zakaj še Substack?

Substack sem odprl, da se lažje povezujem z bralci, drugimi blogerji, ker sem radoveden in rad poskusim kaj novega. Obenem pa bom tukaj objavljal bolj razmišljanja o preprostem življenju, vzgoji, odnosih v družini in v družbi, o Bogu in katoliški veri. Tudi “politično nekorektna”.

Če želite prejemati razmišljanja neposredno v svoj e-poštni predal:

Subscribe to Aleš Čerin: Razmisleki

Preprosto življenje, vzgoja, odnosi, družba, katoliška vera.

People

Aleš Čerin

Mož, oče, dedek, predavatelj, upokojenec, prostovoljec v Družini in Življenju, skavt, bloger. V družini in družbi se zavzemam za bolj preproste izbire. Od 2007 pišem blog Preprostost (https://preprostost.si).